Vilka vi är

Vår webbplatsadress är: https://www.coachad.se och den använder vi för att berätta om företaget AMUX:s coachingverksamhet.

Cookie-filer

För att hålla koll på antal besökare använder vi Google Analytics som lägger en kaka på din dator för att kunna se vilka sidor som besöks.

Insamling av data

För att kunna prenumerera på våra nyhetsbrev eller boka coaching frågar vi efter dina kontaktuppgifter och i samband med detta sparas dina personuppgifter. Du kan när du vill sedan kontakta oss för att bli borttagen.

Relationen till dig är viktig, vi skulle aldrig under några omständigheter skicka dina kontaktuppgifter vidare till annan. Det är enbart för kommunikation från AMUX och Coachad som vi har dessa uppgifter.

Vilka vi delar dina data med

Om du väljer att använda kontaktformulär eller andra formulär i kommunikation med oss så sparar vi de uppgifter som du skickar in för att kunna kontakta dig framöver. Vi använder tjänsten Brevo för att se till att det är lätt att avregistrera sig så där kommer dina uppgifter lagras.

Hur länge vi behåller era uppgifter

Vi behåller dina uppgifter så länge vi bedömer att vi har en relation till dig eller det du ber om att bli borttagen.

Vart dina uppgifter skickas

När du använde formulär så kontrollerar vi genom så kallad Captcha att du är en verklig besökare och uppgifter om ditt besök kontrolleras via en automatiserad tjänst för detektering av skräppost.