Porträttfotografi på Andreas Melin

Hej!

Jag heter Andreas Melin och jag är grundaren av Coachad.se. Jag har ett långt förflutet inom IT-industrin och har haft förmånen att se och uppleva en hel del under mina år. Under resans gång har jag lärt mig en hel del om vad som krävs för att lyckas, både på ett personligt och professionellt plan.

Idag brinner jag för att dela med mig av mina erfarenheter och inspirera andra att nå sin fulla potential. Det är därför jag startade Coachad.se. Här erbjuder jag coaching och mentorskap till individer som vill ta sitt liv till nästa nivå.

Min filosofi är att coaching handlar om att låsa upp din egen potential. Det handlar inte om att ge dig alla svaren, utan snarare om att ge dig verktygen och stödet du behöver för att hitta dina egna svar.

Jag tror att alla har förmågan att skapa det liv de drömmer om. Men ibland behöver vi lite hjälp på vägen. Det är där jag kommer in.

Jag har sett hur coaching kan få de där stora sakerna att hända i mina klienters liv. Jag har sett hur de har övervunnit sina rädslor, nått sina mål och skapat det liv de drömmer om.

Det är otroligt inspirerande att se och jag är stolt över att kunna vara en del av den resan.

Om du är redo att ta ditt liv till nästa nivå, är jag redo att hjälpa dig.

Välkommen till Coachad.se!

Andreas Melin

Grundare

Bild på ett monsterblad, grön växt

Boka kostnadsfritt introduktionssamtal

Andra kontaktvägar