Som erfaren ledarskapscoach med specialisering inom IT och agil utveckling har jag jobbat de senaste åren med att stödja organisationer och deras medarbetare mot framgång.

Mitt fokus ligger på att erbjuda skräddarsydd coaching för mindre företag, där varje individ får den uppmärksamhet och stöd de behöver.

Skapa ett Coachingkontrakt för dina medarbetare

Flexibilitet för olika behov:

Varje individ är unik, och jag förstår att medarbetarna i ditt företag kan ha helt olika behov när det gäller coaching. Därför erbjuder jag flexibla alternativ, antingen enstaka timmar eller en serie sessioner med specifika mål. Det handlar om att anpassa sig till varje individs unika utvecklingsväg.

Individuella eller programbaserade sessioner:

Företaget kan välja mellan att anmäla medarbetare för enskilda coachingsamtal eller för ett mer strukturerat program med definierade mål. Det viktigaste är att säkerställa att varje individ får den typ av stöd som passar bäst för deras situation och utvecklingsmål.

Flexibel betalningsmodell:

För att göra det så smidigt som möjligt för ditt företag erbjuder jag olika betalningsalternativ. Ni kan välja att köpa paket i förskott upp till 50 timmar för en längre åtagandeperiod eller betala per omgång, beroende på företagets och medarbetarnas behov.

Fördelarna av gemensam grund i företaget:

Bästa resultaten uppnås ofta när flera individer inom samma organisation deltar i liknande coachingprogram. Det skapar en gemensam grund och ett ömsesidigt stödssystem inom teamet, vilket kan förstärka individernas utveckling och öka arbetsplatsens övergripande dynamik.

Kontakta mig för en personlig diskussion

Bild på ett monsterblad, grön växt

Skapa en arbetsmiljö där varje medarbetare kan blomstra genom individuell coaching. Tillsammans kan vi skapa en arbetsplats där varje individ når sin fulla potential. Och du, glöm inte att också ledarna behöver coaching.

Intresseanmälan