Många människor har ännu inte upptäckt den kraftfulla världen av coaching och vad det kan erbjuda. Låt oss ta en närmare titt på några vanliga frågor om coaching och utforska de positiva effekterna det kan ha.

Vad gör en coach?

En coach är din partner på en unik resa för att upptäcka dina dolda styrkor och oanvänd potential. Genom att aktivt lyssna, ställa djupgående frågor och dela insikter, hjälper din coach dig att se din situation från nya perspektiv. Coachen är inte där för att ge dig färdiga lösningar, men de fungerar som din guide mot att hitta dina egna svar och vägar framåt.

Går coaching alltid likadant till?

Varje coach har sin egen unika inriktning och specialitet. Jag har specialiserat mig på att coacha chefer, och det inkluderar både arbetsrelaterade och personliga utmaningar, eftersom de två är ofta sammanflätade. Med över 20 års erfarenhet som ledare förstår jag de komplexiteter som chefer står inför. En ledare är inte bara ansvarig för att leda en organisation, utan även för att leda sig själv och sina medarbetare mot hållbara resultat.

Hur går ett coaching-samtal till?

Allt börjar med ett inledande samtal där vi tillsammans identifierar de utmaningar som du står inför. Om du väljer att fortsätta arbeta med mig kan vi mötas flera gånger, antingen via video eller personligen, beroende på din preferens. Vi sätter upp tydliga mål som vi kontinuerligt anpassar under resans gång för att säkerställa att du är på rätt väg mot din önskade framtid. Det är viktigt att betona att all information som delas under våra samtal behandlas med absolut sekretess och förtroende.

Gör ett diagnostiskt test för att se om du känner dig redo för coaching.

Bild på ett monsterblad, grön växt

Boka ett gratis introduktionssamtal